Naamswijziging & Afscheid Rob Wolthuizen

Beste patiënt,

Zoals u wellicht al van ons hebt vernomen, gaat onze praktijk - R.J. Wolthuizen - vanaf 13 oktober veranderen naar: Tandartspraktijk Middenweg.

Dit is in voorbereiding van het pensioen van Rob Wolthuizen, die vanaf 1 mei 2024 niet meer werkzaam zal zijn in onze praktijken. Op woensdag 1 mei zal er een afscheid plaats vinden, een uitnodiging hiervoor volgt.

Nieuwe collega tandarts: Sera Rutgrink

Binnen het team is hard gewerkt aan een oplossing voor de ontstane ruimte - inmiddels hebben we een goede vervanger gevonden. Hierdoor kunnen de afspraken die al gepland staan grotendeels blijven staan of u bent/wordt benaderd.

Vanaf 9 oktober 2023 is onze nieuwe collega Sera Rutgrink gestar op de Middenweg op de maandag en donderdag, Op de Golfstroom is zij vanaf 12 oktober 2023 op de woensdagen werkzaam . Bestaande afspraken op de Golfstroom worden vanaf 1 januari 2024 overgenomen door Sera. We hebben er alle vertrouwen in dat u bij haar in goede handen bent.

Wijziging contactgegevens

De grootste wijziging zullen onze contactgegevens zijn. Hieronder onze nieuwe contactgegevens, die per 13 oktober in gebruik zullen zijn:

Voor patiënten voor locatie Golfstroom zullen de contactgegevens niet veranderen.

Voor verdere vragen zijn wij via bovenstaande contactgegevens te bereiken. We zien u graag terug in onze praktijken.

Met vriendelijke groeten,

Team Tandartspraktijk Middenweg & Golfstroom

Terug naar het nieuwsoverzicht