Welkom bij Tandartspraktijk Middenweg

Onze praktijk biedt hoogwaardige tandheelkundige zorg op een voor de cliënt optimale wijze, uitgevoerd door een professioneel, gemotiveerd team. Onze moderne praktijk geeft invulling aan een breed scala van tandheelkundige zorg. Van algemene tandheelkunde tot en met implantologie, mondhygiëne, esthetische tandheelkunde en uitgebreide restauratieve tandheelkunde. Alle zorg in één huis en altijd onder supervisie van uw eigen tandarts. Onze praktijk voorziet in geschoold personeel, telt 4 behandelkamers, is uitgerust met moderne technologieën en hanteert de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne. Bij Tandartspraktijk Middenweg kunt u vertrouwen op hoogwaardige zorg tegen reële prijzen. Maak onder andere via deze website nader kennis met de praktijk. De praktijkcombinatie is opengesteld voor de inschrijving van nieuwe patiënten. Op onze website vindt u zinvolle praktijkinformatie evenals in te vullen formulieren.

U kunt voor de volgende behandelingen bij ons terecht:

  • Algemene Tandheelkunde  
  • Mondhygiëne 
  • Prothetiek
  • Implantologie
  • Kindertandheelkunde
  • Kroon- en brugwerk
  • Bleken

Spoedtandarts

Bij spoedgevallen buiten kantooruren of in het weekend kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts. Als u belt met ons reguliere telefoonnummer, dan krijgt u meer informatie over de spoeddienst van dat desbetreffende moment. Klik hier voor meer informatie over de waarneming. 

Patiënt worden?

Bij Tandartspraktijk Middenweg in Den Helder kunt u zich te allen tijde inschrijven als nieuwe patiënt. Klik hier om u in te schrijven of neem contact met ons op via 0223 616444 of via info@tandartspraktijkmiddenweg.nl

NEEM CONTACT OP | BEL ONS: 0223 616444

Routebeschrijving Tandartspraktijk Middenweg

Komt u met de auto? Dan kunt u uw route plannen via Google Maps.

Tandartspraktijk Middenweg

Adres:

Tandartspraktijk Middenweg
Middenweg 97
1782 BC, Den Helder

Contact:

Telefoon: 0223-616444
info@tandartspraktijkmiddenweg.nl